mUUTTOPALVELUT

Muuttopalvelut Espoo, Helsinki, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu

Muuttopalveluja tarjoamme niin yrityksille kuin kotitalouksille. Muuttopalvelumme toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Meiltä saat apua isoihin ja pieniin muuttoihin. Kuljetamme kaiken arvoastioista laatu kalusteisiin huolellisesti uuteen tilaan. Muuttotavaroita kohdellaan aina asianmukaisesti ja kunnioituksella.

Meiltä voit vuokrata pelkän auton, auton ja kuljettajan sekä kantoapua. Mikä olisi Sinun tarpeesi?

Infon alla vinkit muuton helpottamiseksi!

Kotimuutot

Muutto on aina iso operaatio ja muutos elämässä. Säästä sukulaisia ja vältä perheriidat. Helpota uuteen kotiin siirtymistä ja anna meidän hoitaa muuttosi!

Teemme muuttoja myös iltaisin ja viikonloppuisin, juuri silloin, kun sinulle sopii! Muuttopalvelumme räätälöidään aina sinun tarpeiden ja toiveittesi mukaan. Meiltä saat apua ja palvelut kaikkiin muuttotarpeisiin, isoihin ja pieniin. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja tilaa meidät paikalle kartoittamaan muuttoanne, räätälöidään yhdessä teille sopiva muuttopalvelukokonaisuus. 

Meiltä saat myös tilattua auton mukana kantoapua (kuljettaja+apumies). Kotimuutto palvelumme kattaa Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko pääkaunkiseudun.

Yritysmuutot

Yritysmuuton aikana yrityksen toiminta pitää jatkua mahdollisimman keskeytyksettä. Tämän takia Smajli Oy tekee muuttoja myös iltaisin ja viikonloppuisin, juuri silloin kun se on yrityksellenne sopiva ajankohta!

Muuttoautomme vie isommatkin kuormat kerralla perille, muuttomiehiä ja apukäsiä saat tarvittaessa lisää! 

Mikäli yrityksesi sijaitsee Helsinki, Espoo, Vantaa tai pääkaupunkiseutu alueella, ota yhteyttä. Tehdään yrityksenne muutosta toimiva kokonaisuus ja joka sopii teidän aikatauluunne.