KUORMA-AUTON VUOKRAUS

Kuorma-auton vuokrauspalvelut luotettavasti

Tarjoamme kuorma-auton vuokrausta ja muita kuljetuspalveluja hyvin varustetulla kalustolla! Aja itse tai vuokraa samalla kuljettaja ja kantoapua! Räätälöimme Sinun tarpeisiisi soveltuvan palvelupaketin. Toimialueenamme on koko pääkaupunkiseutu: Helsinki, Vantaa ja Espoo. Kun haluat vaivatonta ja luotettavaa vuokrausta – ota yhteyttä!

Kalusto

Vuokrattavat kuorma-autot ovat Euro 4-6 kalustoa. Autojen sisäkopit ovat kooltaan 6-7 m, joten isommatkin kuljetukset onnistuvat jouhevasti. Kuorma-autojen varusteluun kuuluu umpikori, takalaitanostin, peruutuskamera sekä kauko-ohjaus. Huomaathan, että kaikki autot vaativat kuorma-auton ajokortin eli C-kortin. Automme sijaitsevat Espoossa. Ne voidaan kuitenkin tuoda asiakkaan luo erikseen sovittaessa.

Vuokrattavat kuorma-automme soveltuvat monenlaiseen kuljetustarpeeseen. Pyydä tarjous tai kysy lisää, räätälöimme palvelun tarpeidesi mukaan

Vuokrauksen ehdot

Lue kuorma-auton vuokrauksen ehdot huolella ennen vuokraamista. Kun kuorma-auto on käytetty tarpeeseen, ja on aika palauttaa kuorma-auto, muista tuoda auto palautukseen tankin kautta. Kuorma-auto on palautettava aina tankattuna. Jos autoa ei ole tankattu, veloitetaan erillinen tankkausmaksu 20 €, sekä polttoaineen hinta. Mikäli auto palautetaan myöhässä, lisätään hintaan 10 % koko vuokrahinnasta, jokaiselta myöhästymispäivältä päivävuokraa vastaava hinta. Vuokraajan on pidettävä huolta vuokratusta autosta, sillä vuokraaja on vastuussa kaikista autoon koituvista vahingoista. Vuokraajan vastuu vahingoittumisesta rajoittuu omavastuusumman suuruteen 1500 euroon asti. Jos auto palautetaan huonossa kunnossa tai hoitamattomassa kunnossa eikä näitä voida katsoa normaalista käytöstä aiheutuvaan kulumiseen, vuokraaja on velvollinen korvaamaan auton kunnostuksen vaatimat toimenpiteet. Vuokrauksen ehtona on luonnollisesti se, että kuorma-auton kuskilla on C-ajokortti!

Vuokraushinnasto

ARKIPÄIVÄ

Klo 08-16.00 tai 16.00-24.00
96
  • Klo 08.00 - 16.00 tai 16.00 - 24.00
  • Sisältää 100km

VUOROKAUSI

100km
170
  • 1 vuorokausi
  • Sisältää 100km

VUOROKAUSI

Vapaat kilometrit
215
  • 1 vuorokausi
  • Sisältää vapaat kilometrit