KULJETUSPALVELUT

Kuljetuspalvelut Espoo, Vantaa, Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu

Tarjoamme monipuolisia kuljetuspalveluja koko pääkaupunkiseudun alueella. Hoidamme luotettavasti ja turvallisesti erilaiset tavarankuljetukset. 

Smajli Oy on espoolainen yritys, jolla on yli viidentoista vuoden kokemus kuljetuspalveluista ja muuttopalveluista pääkaupunkiseudun alueella. Teemme työmme reippaalla ja positiivisella otteella, joustavasti ja luotettavasti. Toteutamme kuljetuspalvelut asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, sovitun aikataulun puitteissa. Kuljetuspalveluiden lisäksi meiltä onnistuu myös koti- ja yritysmuutot, kuriiripalvelut sekä muut tavarakuljetukset joustavasti ja asiakasystävällisillä hinnoilla.

Automme soveltuvat monenlaiseen kuljetustarpeeseen. Pyydä tarjous tai kysy lisää, räätälöimme kuljetuspalvelun yksilöllisten tarpeidesi mukaan! Toiminta-alueemme kattaa paikkakuntien Espoo, Helsinki, Vantaa lisäksi koko pääkaupunkiseudun. 

Tavarankuljetus

Smajli Oy:n palveluihin kuuluu tavarankuljetukset pääkaupunkiseudulla. Päätoimipisteemme ja asiakaspalvelu sijaitsevat Espoossa, josta palvelemme asiakkaitamme.

Kaikki kuljettajamme ovat kokeneita ammattikuljettajia. Erilaisia tavarankuljetuksia hoidamme laajasti koko päätoimialueellamme Espoo, Helsinki ja Vantaa.

Kuriiripalvelut

Pitikö paketin olla jo perillä? Soita meille ja tilaa ovelta ovelle kuljetus! Palvelumme on tilattavissa 24/7. Panostamme laadukkaaseen asiakaspalveluun ja pikaisiin toimituksiin. Pikakuljetukset Espoo, Helsinki, Vantaa ja koko pääkaupunkiseutu alueelle.