Muuttokuljetus


Muuttokuljetukset ammattilaiselta

Tarjoamme kuljetuspalveluja; muuttokuljetusta sekä kuorma-auton vuokrausta laadukkaalla ja hyvin varustetulla kalustolla! Muuttokuljetukset sujuvat jouhevasti ja huolettomasti, kun vuokraat meiltä lisäksi kuljettajan ja kantoapua. Räätälöimme Sinun tarpeisiisi soveltuvan palvelupaketin, ja hoidamme isommatkin kuljetukset ammattitaidolla. Voit myös vuokrata pelkän kuorma-auton muuttokuljetusta varten. Toimialueenamme on koko pääkaupunkiseutu: Helsinki, Vantaa ja Espoo.

Varma kalusto isompiinkin muuttokuljetuksiin

Kalustomme kuorma-autot ovat Euro 4-6 kalustoa. Autojen sisäkopit soveltuvat isompiinkin kuljetuksiin, sillä ne ovat kooltaan 6-7 m. Kuorma-autot on varusteltu monipuolisesti kaikenlaisia muuttoja varten umpikorilla, peruutuskameralla sekä kauko- ohjauksella. Vuokrattavat automme sijaitsevat Espoossa. Tulemme tarvittaessa etukäteen sovittaessa kantoavun kanssa asiakkaan luokse. Kun ajat itse, ota huomioon, etä kaikki autot vaativat kuorma-auton ajokortin eli C-kortin. Tutustu kalustoomme lisää.

Vuokraa kuorma-auto omaan ajoon

Kun vuokraat kuorma-auton omaan käyttöön ja hoidat muuttokuljetuksen itse, kuorma-auto on palautettava aina tankattuna. Mikäli autoa ei ole tankattu, veloitamme tankkausmaksun 20 € sekä polttoaineen hinnan. Kun auto palautetaan myöhässä, hintaan lisätään 10 % koko vuokrahinnasta, jokaiselta myöhästymispäivältä päivävuokraa vastaava hinta. Vuokrattu auto on vuokraajan vastuulla, ja autosta on pidettävä hyvää huolta. Mikäli autoon koituu vahinkoja, se on vuokraajan vastuulla, aina omavastuusumman suuruuteen 1500 euroon asti. Kun auto palautetaan huonossa tai hoitamattomassa kunnossa, eikä huonon kunnon voida katsoa johtuvan normaalista käytöstä johtuvasta kulumisesta, on vuokraaja velvollinen korvaamaan auton kunnostukseen liittyvät toimenpiteet. Kuorma-auton ajaminen vaatii C-ajokortin.

Vuokraushinnasto

Kuorma-autojen vuokraus omaan käyttöön.

– Arkipäivisin klo 8-16 tai klo 16-24, sis. 100 km – 96 €/arkipäivä
– Vuorokausi 24 h, sis. 100 km – 170 €/vuorokausi 100 km
– Vuorokausi 24 h, vapaat kilometrit – 215 €/ vuorokausi

Kuorma-autojen vuokraushinnat eivät sisällä polttoainetta. Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pumppukärry on saatavilla veloituksetta kaikkiin vuokrauksiin. Pyydä tarjousta muuttokuljetuksesta oman kuskin ja kantoavun kanssa!

Muuttokuljetus luotettavalta kumppanilta!

Muuttamisen ei tarvitse olla raskasta tai vaikeaa. Tarpeeksi iso auto mahdollistaa muuton kerralla, ilman turhaa edestakaisin ajoa. Kantoapu puolestaan helpottaa ja nopeuttaa muuton loppuun saattamista. Tarjoamme myös muita kuljetuspalveluita. Toimimme Helsinki, Vantaa, Espoo -alueella. Kysy lisää tai pyydä tarjous, räätälöimme palvelun tarpeesi mukaan!