Kuorma-auton vuokraus


Kuorma-auton vuokrauspalvelut luotettavasti

Tarjoamme kuorma-auton vuokrausta ja muita kuljetuspalveluja hyvin varustetulla kalustolla! Aja itse tai vuokraa samalla kuljettaja ja kantoapua! Räätälöimme Sinun tarpeisiisi soveltuvan palvelupaketin. Toimialueenamme on koko pääkaupunkiseutu: Helsinki, Vantaa ja Espoo. Kun haluat vaivatonta ja luotettavaa vuokrausta – ota yhteyttä!

Hyvin varusteltu, laadukas kalusto

Vuokrattavat kuorma-autot ovat Euro 4-6 kalustoa. Autojen sisäkopit ovat kooltaan 6-7 m, joten isommatkin kuljetukset onnistuvat jouhevasti. Kuorma-autojen varusteluun kuuluu umpikori, takalaitanostin, peruutuskamera sekä kauko-ohjaus. Huomaathan, että kaikki autot vaativat kuorma-auton ajokortin eli C-kortin. Automme sijaitsevat Espoossa. Ne voidaan kuitenkin tuoda asiakkaan luo erikseen sovittaessa.

Vuokrauksen ehdot

Lue kuorma-auton vuokrauksen ehdot huolella ennen vuokraamista. Kun kuorma-auto on käytetty tarpeeseen, ja on aika palauttaa kuorma-auto, muista tuoda auto palautukseen tankin kautta. Kuorma-auto on palautettava aina tankattuna. Jos autoa ei ole tankattu, veloitetaan erillinen tankkausmaksu 20 €, sekä polttoaineen hinta. Mikäli auto palautetaan myöhässä, lisätään hintaan 10 % koko vuokrahinnasta, jokaiselta myöhästymispäivältä päivävuokraa vastaava hinta. Vuokraajan on pidettävä huolta vuokratusta autosta, sillä vuokraaja on vastuussa kaikista autoon koituvista vahingoista. Vuokraajan vastuu vahingoittumisesta rajoittuu omavastuusumman suuruteen 1500 euroon asti. Jos auto palautetaan huonossa kunnossa tai hoitamattomassa kunnossa eikä näitä voida katsoa normaalista käytöstä aiheutuvaan kulumiseen, vuokraaja on velvollinen korvaamaan auton kunnostuksen vaatimat toimenpiteet. Vuokrauksen ehtona on luonnollisesti se, että kuorma-auton kuskilla on C-ajokortti.

Vuokraushinnasto

Kuorma-auton vuokraushinnasto. Vuokraamme kuorma-autot niin arkipäivisin kuin viikonloppuisin.

– Arkipäivisin klo 8-16 tai klo 16-24, sis. 100 km – 96 €/arkipäivä
– Vuorokausi 24 h, sis. 100 km – 170 €/vuorokausi 100 km
– Vuorokausi 24 h, vapaat kilometrit – 215 €/ vuorokausi

Kuorma-auton vuokraushinnat eivät sisällä polttoainetta. Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pumppukärry on saatavilla veloituksetta kaikkiin vuokrauksiin esimerkiksi muuton avuksi. Kun kaipaat muita kuljetuspalveluita, pyydä tarjous!

Vuokraa kuorma-autot luotettavalta kumppanilta!

Vuokra-automme soveltuvat monenlaiseen kuljetustarpeeseen. Tarjoamme myös muita kuljetuspalveluita. Toimimme Helsinki, Vantaa, Espoo -alueella. Pyydä tarjousta tai kysy lisää, räätälöimme palvelun tarpeesi mukaan!